Stella Maris Borettslag

Stella Maris Borettslag - Nyt livet på Kirklandet - med gangavstand til sentrum og flott turterreng! Heis og garasjeanlegg! 5 solgte! Om Prosjektet


10 moderne leiligheter skal nå bygges i Flintegata 7. Leilighetene varierer i størrelse, og har 2 eller 3 soverom. Borettslaget vil ha heis, garasjeanlegg, sykkelparkering og felles hagestue. Leilighetene har balkong/uteplass mot sør - og noen har også mot nord eller vest.
På tomten til det som tidligere har vært Kristiansunds eldste barnehage skal vi nå bygge Stella Maris borettslag.

Tomten opparbeides med flotte uteområder som innbyr til hygge og sosialt samvær - mens den vestre delen av tomten beholdes som naturtomt. Stella Maris borettslag er det ideelle boalternativet for alle som ønsker å bo lettvint og sentralt.


Beliggenhet


Stella Maris borettslag kan skilte med gangavstand til sentrum - samt til dagligvarebutikk og fine tur- og friområder. Når borettslaget samtidig ligger i et rolig boligområde i øvre bydel - da skryter vi på oss en attraktiv beliggenhet.


På tomten til det som tidligere har vært Kristiansunds eldste barnehage, bygges nå Stella Maris borettslag; det ideelle boalternativet for alle som ønsker å bo lettvint og sentralt.


Oppvarming


Det leveres varmekabler og panelovner som beskrevet i romskjema. I leilighet 7 og 10 leveres det i utgangspunktet bio-ildsted. Det blir levert vedovn og sort stålpipe hvis energiberegningen skulle vise at det ikke er tilstrekkelig med bio-ildsted.


Fellesareal


Gode utvendige fellesareal, egen hagestue til disposisjon for borettslaget. Vaktmestertjenester gjennom KBBL Servicesentralen. Trygt og lettvint for deg. Felles uteareal disponeres av andelseierne i fellesskap iht. husordensregler og vedtekter.


Garasje/Parkering


Det vil bli etablert et garasjeanlegg - som vil ha innkjøring fra Flintegata - og som vil bestå av totalt 9 parkeringsplasser. Det vil være 1 utvendig parkeringsplass. Det vil ved kjøp av parkeringsplass tilkomme felleskostnader.


https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=242097187&is_new_property=true&location=1.20015.20281&property_type=3&sort=PUBLISHED_DESC