Skorpa Atrium Borettslag

Skorpa Atrium borettslag med 14 nye og moderne boliger,

MIDT i NATUREN - TETT PÅ BYEN


2 SOLGT OG 1 RESERVERT!


Beskrivelse


HIMMEL OG HAV...! De to elementene som dominerer kysten vår og gjør den så fascinerende, er til overmål tilstede rundt fantastiske Skorpa Atrium i Kristiansund kommune. Og med en suveren nærhet til denne naturen har din lokale eiendomsmegler Notar gleden av å presentere dette flotte boligprosjektet,

Her har du valget mellom tre forskjellige hustyper. Det spennende og arkitektoniske Atriumshuset, det arealeffektive rekkehuset eller lamellhuset med en takterrasse på hele 32 kvm! Her er det boligtyper som passer for både familier, førstegangskjøpere og godt voksne.

På Skorpa blir det en god balanse mellom naturområder og private boligområder. 2/3 av øya er og skal fortsette å være et rekreasjonsområde for hele Kristiansund, hvor øyas naturlige badebasseng på nordsiden er en populær attraksjon.


Beliggenhet


Skorpa atrium borettslag beliggende i fantastiske omgivelser med sjø og hav som nærmeste nabo. Her vil man bo med flott natur rett utenfor ytterdøren din - samtidig som du har kort vei til bysentrum. Du kan gjerne gå til sentrum via Vågen, småbåthavna og Mellomverftet - en koselig tur enten til fots eller med sykkel. Det er kun en kort spasertur til småbåthavna i Dunkarsundet og Atlantis barnehage, og går man gjennom Folkeparken kommer man til både barneskole, ungdomsskole og videregående skole.

Se kart for nærmere beskrivelse.


Kjøkken


Kjøkkeninnredning leveres i størrelse tilnærmet som vist på plantegning. Innredningen leveres ferdig montert med hvitevarepakke. På kjøkken leveres blandebatteri og lekkasjevakt, samt opplegg for oppvaskmaskin med avstengingskran på blandebatteri. Kum til kjøkkeninnredning inngår i leveranse fra kjøkkenleverandør. Detaljerte kjøkkentegninger og leveransebeskrivelse foreligger på selgers kontor.


Bad


På hovedbad for atriums- og lamellhus leveres 120 cm innredning i hvit matt, 2 skuffer i servantskap m/ demping og heldekkende porselenservant med 2 servanter. Inkludert speilskap med LED-overlys. Det leveres 2 blandebatterier til servant, 1 veggmontert WC med dempesete, samt blandebatteri - dusjgarnityr og herdede glassdører 90 x 90 leddet. Badekar som er inntegnet i lamellhusene leveres ikke, men det leveres vannuttak for dette på vegg.


På hovedbad for rekkehus leveres 80cm innredning i grå matt med 1 servant inkludert speil og lys. På det minste badet i lamellhusene og på vask/bad rekkehusene, leveres 60 cm innredning i hvit matt, med 2 skuffer i servantskap m/demping og heldekkende porselenservant. Inkludert speilskap (speil for rekkehusene) med LED-overlys. Det leveres 1 blandebatteri til servant, 1 veggmontert WC med dempesete, samt blandebatteri - dusjgarnityr og herdede glassdører 80x80 leddet.


På WC- rom i atriumhusene leveres 60 cm innredning i hvit matt, med 2 skuffer i servantskap m/demping og heldekkende porselenservant. Inkludert speilskap med LED-overlys. Det leveres 1 blandebatteri til servant og 1 veggmontert WC med dempesete.

Baderomsinnredning som nevnt over er av type Badmiljø Line eller tilsvarende fra annen leverandør. For rekkehusene er baderomsinnredning av type Malin eller tilsvarende.


Garderobe


Garderobeskap og skyvedørsfronter leveres som beskrevet i romskjema. Innredning i skyvedørsgarderober inngår ikke.


Oppvarming


Det leveres varmekabler, varmefolier og panelovner som beskrevet i romskjema. Det vil bli gitt mulighet for å få installert vedovn med stålpipe som tilvalg (stålpipe over tak inngår) og pristilbud på dette vil bli gitt av entreprenør. Nøyaktig plassering av vedovn vil fremgå av detaljprosjektering for atriumshus 03 og 04.


Garasje/Parkering


Alle boligtypene leveres med egen carport. Klargjort for el-bil lading.


Ferdigstillelse


Stipulert byggetid fra ferdig grunnarbeid er 12-16 måneder. Målsetning om første byggestart i august 2022


https://www.finn.no/eiendom/nybygg/prosjekt?finnkode=256520466&is_new_property=true&location=1.20015.20281&property_type=3&property_type=4&sort=PUBLISHED_DESC