Port Arthur - Trinn 1

21 solgte! Port Arthur - Eksklusive leiligheter for de kresne. Spektakulær beliggenhet i sjøkanten! 20 års avdragsfrihet! Bygging er igang!


Om Prosjektet


Port Arthur er kanskje det mest spennende prosjektet man har hatt i Kristiansund noensinne. Her kommer nå 27 leiligheter i 1. byggetrinn, med fantastisk beliggenhet ved sjøkanteni Norges flotteste havn. Nyt solen fra verandaen, samtidig som man har full oversikt over det yrende båtlivet i havnebassenget. Her kan man parkere bilen i garasjeanlegget, for så å ta heisen opp i leiligheten. Garasjeplassen er klargjort for lading av el-bil. Vannbåren varme i alle leiligheter er inkludert i felleskostnadene. Så her får man lave strømutgifter.


Borettslaget vil gå gode fellesareal med felles oppholdsrom, trimrom (fullt utstyrt) og hotellrom/gjesterom. Det er også muligheter for båtplass for de som ønsker det. Leilighetene er arealeffektive og har svært gode planløsninger. Dette er virkelig et prosjekt for de kresne. Det er mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld og med hele 20 års avdragsfrihet gir det en spesielt gunstig finansiering. Leilighetene selges etter førstemann til mølla-prinsippet og er planlagt ferdig vår/sommer 2022. Ta kontakt for mer informasjon!


Beliggenhet


Innlandet er det minste "landet" i Kristiansund og du kommer dit via Sørsundbrua eller med Sundbåten, som er verdens eldste transportmiddel i sammenhengende drift. Den går i fast rute på havna mellom fire av byens land.

På Innlandet finnes de fleste av den gamle trehusbebyggelsen fra den store klippfisktiden med flere småhus, den fantastiske Lossiusgården som i dag er fredet, Thon hotell og Dødeladen Café. Gangavstand til sentrum og en moderne dagligvarebutikk. Fine turmuligheter både til Bautan, Skjærtangen eller gjerne "rundturen" hvor man får med seg mangfoldet på Innlandet.

Port Arthur - 27 borettslagsleiligheter ytterst ved kaikanten med orkesterplass til havnebassenget i Kristiansund. Kjenn duften av salt sjø og sval bris. Følg båtlivet fra første rad. Nyt livet og hverdagen i leilighet med byens flotteste beliggenhet. Realiser boligdrømmen. Port Arthur, leiligheter beliggende der du - innerst inne, ønsker å bo


Oppvarming


Det leveres vannbåren gulvvarme med trådløs styring og termostat i stue/kjøkken, entre, gang, toalettrom og vaskerom. Elektriske varmekabler med termostat på bad og dusj/bad. Ildsted med stålpipe kan kun monteres i øverste etasje av hvert bygg. Kan leveres ved bestilling fra kunde mot tillegg i pris.


Fellesareal


Gode fellesareal med felles oppholdsrom, trimrom (fullt utstyrt) og hotellrom/gjesterom. Vaktmestertjenester gjennom KBBL Servicesentralen. Trygt og lettvint for deg.


Matrikkelinformasjon


Kommunenr: 1505
Gårdsnr: 2
Bruksnr: 159


Salget i 1. byggetrinn er i gang. 26  SOLGTE!


Se prisliste i annonse på finn.no, eller kontakt Notar og be om komplett prospekt.


https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=207427855&q=Port%20Arthur&sort=PUBLISHED_DESC

 

Se også prosjektets nettside: www.port-arthur.no