Bruhagen Park

Bruhagen Park

Boi Averøy AS presenterer nytt prosjekt under utvikling med nye leiligheter i Bruhagen sentrum.


Om prosjektet


Bruhagen Park er et solvendt og moderne leilighetsprosjekt i Bruhagen sentrum med høy standard, hvor fokuset er satt på livskvalitet og tilgjengelighet. Her skal man slippe å tenke på snømåking, plenklipping og annet vedlikehold av bygningsmasse som for mange kan virke ulogisk. Heller ingen bratte bakker og skrenter som må bestiges vinterstid.


Prosjektet består av totalt 14 leiligheter fordelt på 3 bygg med hhv 4 og 6 leiligheter i hvert bygg. Prosjektet skal bygges på "skoletomta" på Bruhagen, og har i så måte en unik beliggenhet hva nærhet og tilkomst til kommunale tjenester angår. Leiligheter i 1. etasje og uteområdet/tilkomst er universelt utformet. Det er avsatt plass til framtidig løfteplattform sånn at også tilkomst til leiligheter i 2. etasje kan universelt utformes. Prosjektet er tilrettelagt husbankfinansiering.

Carport/parkering


Egen parkeringsplass, gjesteparkering samt mulighet for å kjøpe carport iht prisliste.


Felleskostnader inkluderer


Forsikring av bygg, plenklipp, brøyting og avsetning til utvendig vedlikehold.


Ferdigstillelse


2. kvartal 2021


Fremdrift


Oppstart 3. kvartal 2020, forutsetter kommunal godkjenning og tilstrekkelig forhåndssalg. Vil videre påvirke ferdigstillelse.


Innhold


Se plantegning for hver enkelt leilighet. Oppgitt areal (BRA) er alt areal innenfor yttervegger i hver leilighet, i tillegg kommer areal for sportsbod (5 m2) og veranda (ca 15 m2), som også vil inngå i arealet til hver enkelt leilighet.


Standard


Utvendig


Boligene leveres med royalimpregnert kledning, innslag med fasadeplater hvor dette er vist. Vinduer er kledd utvendig med aluminium. Minimalt med vedlikehold.

Oppholdsrom


Alle vegger og himling i oppholdsrom leveres med gipsplater ferdig sparklet og malt. I leveransen er det tatt høyde for en farge på vegger og en i himling. På gulv leveres hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett.

Bad


Keramiske fliser med varmekabel på gulv, baderomsplater på vegg. Innredning fra Linn Bad, type Hilde. Se egen tegning.

Kjøkken


Kjøkkeninnredning leveres fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Miele. Se egen tegning.

Noen valg kan påvirkes av kjøper, ekstrakostnad må da påregnes.


Oppvarming


Varmekabel på bad. Peisovn ferdig montert og klar til bruk.


Beliggenhet


Beliggende på tomten hvor tidligere Bruvoll skole stod. Dette er en solrik og meget sentral eiendom. Umiddelbar nærhet til kjøpesenter (Knutepunktet), butikker og kommunale tjenester, samt legesenter og tannlege. Gangavstand til barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, kulturskole etc.


Matrikkelinformasjon


Kommunenr: 1554
Gårdsnr: 53
Bruksnr: 205


3 SOLGT!


Mino AS, Flintegata 2, 6510 Kristiansund

+47 908 55 180

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta