Om oss

Om oss

Mino AS er lokalisert i Kristiansund, og etablert av aktører med lang og bred erfaring innenfor oppføring av leilighetsbygg, eneboliger, rekkehus, renovering av sentrumsgårder, fritidsboliger, samt salg og utleie til firma og private. Under fanen BoiKristiansund.no og gjennom vår organisasjon, utvikler og bygger vi kostnadseffektive hus og leiligheter. Kjøp, utvikling og salg skjer i samarbeid bl.a. med KBBL gjennom vårt felles selskap KBBL Mino AS.


En ny bolig blir lagt ut for salg, og markedsført av megler. Samtidig kan du på jakt etter din neste bolig følge med på vår nettside, BoiKristiansund.no. Vi vil holde deg oppdatert og allerede nå kan du melde din interesse på post@boikristiansund.noFORRETNINGSSTRATEGI


Bygg kostnadseffektivt


Vi bygger nye boliger kostnadseffektivt gjennom kvantitet, uten at det går ut over kvalitet. Med «bygg kostnadseffektivt», mener vi det er fullt mulig å levere kvalitetsprodukt til en fornuftig pris. Hvert år produserer og ferdigstiller vi et betydelig antall nye boliger, sentralt i Kristiansund og på Averøy.


Liten men kunnskapsrik administrasjon


En tung administrasjon koster. Noe som gjerne gir utslag i boligens pris ut til kunde. Vi kjøper tjenester og kompetanse vi selv ikke besitter, for å holde administrativ kostnad på et akseptabelt nivå.


Evnen til å velge de rette prosjektene


Vi velger ut de rette bygningene, boligtypene, tomtene, med rett beliggenhet og til rett pris. Vi går nøye igjennom økonomien i prosjektet og vurderer om det er regningsvarende, før vi eventuelt kjøper en eiendom og går i gang med et nytt prosjekt. Det er m.a.o. her vi skiller de gode prosjektene fra de dårlige, og finner de rette prosjektene for å kunne bygge kostnadseffektivt.


Kundefokus


Kundene står selvfølgelig i fokus, og hvert segment har sin målgruppe. En ny enebolig er gjerne attraktiv for barnefamilier. Mange soverom, adskilt oppholdsrom for barna, stor stue/kjøkkenløsning, egen avdeling med soverom og bad for de voksne. Nærhet til skoler, barnehage og fritidsaktiviteter, osv. Alt dette er viktige kvaliteter en barnefamilie ser etter, og legger vekt på, når de skal kjøpe ny bolig.


Bolig som minst 90 % avmålgruppen vurderer som aktuell


Vi legger stor vekt på beliggenhet, planløsning, kvalitet, og ikke minst at boligene skal selges til en overkommelig pris. Det er alltid noen som ønsker noe annerledes eller spesielt. Vi tror også de vil bli positivt overrasket over den standard og utførsel vi leverer. Som boligkjøper vil du gjerne ha en bolig med nye lyse flater, flislagt bad med påkostet dusj og innredning, samt vegghengt toalett, stor og innholdsrik kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer av kjente merker, parkett på alle gulv fra kjent leverandør, nytt elektrisk anlegg og nytt røropplegg i hele boligen, utsikt fra stue-/kjøkkenvindu, solvent balkong eller uteplass, egen parkeringsplass eller garasje, stor bod, og kanskje du også ønsker heis. Alt dette vil en mulig kjøper være på utkikk etter.


De samme må også vi vektlegge når vi kjøper en ny eiendom, og skal utvikle den med et mål om å nå boligkjøpernes ønsker og behov.


  • Greier vi å innfri målgruppens forventninger?
  • Hva må vi gi avkall på?
  • Vil det gå ut over boligens attraktivitet?
  • Osv.


Bruker lokale håndverkere og leverandører


Vi jobber tett med utvalgte entreprenører, og har en årrekke levert vellykkede prosjekt i Kristiansund og omegn. Lokale håndverkere kjenner det til en hver tid gjeldende regelverk og standarder det skal bygges etter. Tryggheten ved å handle lokalt, gir oss også et fortrinn i salgsøyemed. Kundene vet at lokale, og gjerne kjente håndverkere, kan sine fag. Grundig oppfølging og dokumentasjon gir sporbarhet til alt arbeid som er utført, og til alle materialer, produkter og utstyr som er benyttet. Det gjør at vi opplever færre feil, og minimalt med reklamasjoner.


Utleie


BoiKristiansund.no tilbyr utleie av nye og moderne boliger i Kristiansund og på Averøy. Boligene leies ut møblert eller umøblert, for kortere eller lengre perioder. Vi leier også ut til private.

Mino AS, Flintegata 2, 6510 Kristiansund

+47 908 55 180